Het is warm in de markthal

By 11 december 2014 Nieuwsberichten, Obba's Foodbar

We hebben sindskort heaters geplaatst in de Markthal, waardoor het aangenaam warm is.

Een bezoekje aan de Foodbar is het daardoor meer dan waard. Lekker warm en droog.

Join the discussion 3 Comments

 • Paul schreef:

  Jammer dat jullie voor deze milieuvervuilers hebben gekozen. Ik had zelf graag een milieuvriendelijk alternatief gezien.

  • admin schreef:

   Hi Paul, graag hadden wij het ook anders gezien, maar gezien de plotselinge lage temperaturen in de Markthal konden we niet anders dan adhoc een oplossing treffen. De bouwers hadden hier niet op geanticipeerd. Dit zijn ook van die dingen die pas gaandeweg tegenkomt.
   Milieuvriendelijk? Volgens mij is alles wat warmte creëert slecht voor het milieu. Tenzij jij nog een briljant idee hebt?

 • Paul schreef:

  Dat er niet was gerekend op de lage temperaturen heb ik ook begrepen. Het klopt dat er voor het creëren van warmte energie nodig is. Ik doelde dan ook op milieuvriendelijker. De heaters die op jullie terras staan verbruiken 1500 Watt of meer vermoed ik. Niet mijn idee maar naar mijn mening wel een briljant idee: http://www.sitandheat.com

Leave a Reply